Ξεκαθάρισε τη θέση του: Ο Κώστας Ζουράρις στον sky

1428

“Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν άκουσα τον Τσίπρα να λέει ότι δεν φοβάμαι τις διαδηλώσεις, αλλά όταν άκουσα τον Πρωθυπουργό να λέει το όνομα στα ελληνικά, Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι, ρίγος, τάση προς εμετό…” είπε ο βουλευτής συνεργαζόμενους με τους ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις σήμερα στον sky.

“Εγώ είμαι από ένα επικό μίγμα

Eίμαι Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών κι αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάσσονα…”, δήλωσε συμπληρωματικά ο κ. Ζουράρης. 

Οταν άκουσα τον Πρωθυπουργό να λέει το όνομα  Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς στο στομάχι, ρίγος, τάση προς εμετό, όπως ακριβώς πριν χρόνια όταν ήρθαν δύο αδέρφια μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μας…”.

Καταλήγοντας τόνισε: Δεν είμαι ΑΝΕΛ, εγώ είμαι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ. Εγώ είμαι από ένα επικό μίγμα, Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών κι αν χρειαστεί να ψηφίσω , δεν θα ψηφίσω τα ελάσσονα…”, ξεκαθαρίζοντας πως τη σύμβαση θα πρέπει να την επιβεβαιώσει με την πλειοψηφία του το Κοινοβούλιο ως τον Δεκέμβρη.