Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από ορισμένους κύκλους μετά τη χυδαία ανάρτηση προ ημερών του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, συνδέοντας τον ίδιο μαζί του, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν τον γνωρίζει προσωπικά.

Αναλυτικά ο κ. Καραγεωργόπουλος αναφέρει τα εξής:

Στους συκοφάντες, υβριστές μου και χυδαιολόγους, την απάντηση έδωσαν συνδικαλιστικά οι εργαζόμενοι στην κάλπη και τώρα απομένει να αποφανθεί και η δικαιοσύνη για την ηθική ζημία που έχω υποστεί εγώ και η οικογένεια μου. Επί τους παρόντος τους παραπέμπω στην αγωγή που τους έχω καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κάθε συκοφαντία, κάθε ύβρη, κάθε χυδαιότητα, κάθε εμετικό σχόλιο, επιβαρύνει περισσότερο τη θέση ορισμένων. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να πληθαίνουν τα έγγραφα που προστίθενται συμπληρωματικά στις θυρίδες των δικαστικών λειτουργών της οδού Ευελπίδων.

Η πολιτική κριτική δεν χτίζεται με ψέματα και τα ψέματα δεν προάγουν τη δημοκρατία στο κίνημά μας.

Και είναι ψεύδος και συκοφαντία αυτό που σήμερα ειπώθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και εν συνέχεια διακινήθηκε με ανακοίνωση σε πλήθος ΜΜΕ και εργαζομένων ότι τάχα ο αντιπρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με τα εξόχως χυδαία και σεξιστικά σχόλια στα social media είναι δήθεν φίλος μου. Έναν συνδικαλιστή που πρώτος έσπευσα δημόσια να καταδικάσω ως δημοκράτης άνθρωπος και άμεσα κατήρτισα σχετικό ΔΤ της ΓΣΕΕ ως Γραμματέας Τύπου. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όχι μόνο δεν είμαι φίλος αλλά δεν θυμάμαι να έχω συναντηθεί και ποτέ μαζί του.

Αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα άλλης μιας χυδαίας επίθεσης σε βάρος μου (ανείπωτος ο πόνος και δεν κρύβεται…), αλλά ούτε και αυτή η συκοφαντία θα μείνει αναπάντητη. Η εμπιστοσύνη μου στην Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη, το ίδιο και η εμπιστοσύνη χιλιάδων συναδέλφων προς το πρόσωπό μου.

Τα λέμε λοιπόν εκεί που πρέπει…

 2,262 total views,  4 views today