Το τερμάτισαν και σίγουρα δεν πάει άλλο! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις μέρες αυτές με τα αεροπορικά εισιτήρια και ουδείς ενδιαφέρεται, άλλωστε ο ένας αποσύρεται και ο άλλος πετάει με ελικόπτερα, επομένως δεν έχει λόγο να αντιληφθεί το τι συμβαίνει στην αγορά!

Δείτε και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει: Οι τιμές που βλέπετε είναι για μετ’ επιστροφής εισιτήριο ενός ατόμου από Ρόδο για Αθήνα τις προσεχείς ημέρες. Οι τιμές είναι με την AegeanAir η οποία μονοπωλεί τις μεταφορές με αεροπλάνο, αφού οι άλλες δεν έχουν σταθερά δρομολόγια και απ’ ο,τι φαίνεται έχουν κι αυτές μπει για τα καλά στην ίδια λογκή.

Παρά το μεταφορικό ισοδύναμο, το κόστος για το εισιτήριο θυμίζει …αρπαχτή και οι βουλευτές του νομού μας, θα πρέπει κατεπειγόντως να δώσουν λύση αναζητώντας υπευθύνους και σοβαρές απαντήσεις. Αυτές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, αν η Aegean  αναφερθεί σε κόστος καυσίμων κλπ. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις βγαίνουν οι αναζητήσεις σε εισιτήρια, με σταθμούς σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη και όχι με απ’ ευθείας πτήσεις από Ρόδο για Αθήνα με επιστροφή.

Οι απαράδεκτες τιμές κάνουν και τον προορισμό ακριβό, δίνοντας πόντους σε άλλες περιοχές με φτηνότερα εισιτήρια.

Αμεσα θα πρέπει οι βουλευτές να επιληφθούν του θέματος.

Αμεσα θα πρέπει να απασχολήσει και τους επαγγελματικούς φορείς που φαίνεται, δεν συγκινούνται με τέτοια θέματα, ασχολούμενοι περισσότερο με …μακροπολιτική!

Ο κόσμος που θέλει να ταξιδέψει για Αθήνα είναι σε απόγνωση και αυτές οι τιμές, σχεδόν ένας μηνιαίος μισθός για ένα τέτοιο ταξίδι, γίνονται απαγορευτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό το απόγευμα

Σημειώνεται πως σε πολλές περιπτώσεις στις αναζητήσεις βγάζει τοσο υψηλές τιμές γιατί τα ταξίδια γίνονται μέσω …Θεσσαλονίκης ή Ηρακλείου.

Δείτε όμως και μια φτηνή  τιμή για  …απ’ ευθείας:

Η συγκεκριμένη τιμή αφορά για πτήσεις μέσα στο πρώτο επταήμερο του Σεπτέμβρη, επομένως όχι στο λεγόμενο high season!

 

 466 total views,  2 views today