Ο δήμος της Ρόδου περνά σε μια εποχή λαμπρότητας και λάμψης μετά από την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων αλλά και την διατήρηση ορισμένων που έχουν πετύχει στο έργο τους!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τους νέους αντιδημάρχους ο κ. Καμπουράκης θα ανακοινώσει μάλλον την Κυριακή, πάντως πριν από την αναχώρηση του την άλλη Δευτέρα από τη Ρόδο. Κατά τις ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισε ο sky:

Αντιδήμαρχος παραμένει ο Στράτος Καρίκης, αφού είναι ο λόγος σύμπραξης της παράταξης του στην δημοτική Αρχή.

Αντιδήμαρχοι παραμένουν οι κ. Ταρασλιάς και Τηλέμαχος Καμπούρης.

Λέγεται μετ’ επιτάσεως πως υπάρχει σοβαρότατο θέμα με τους χωρικούς αντιδημάρχους και για τον λόγο αυτό ο κ. Τάσος Σπανός απομακρύνεται από τον πρώην δήμο Πεταλούδων και ο κ. Νίκος Καραμαρίτης φεύγει από τον πρώην δήμο Νότιας Ρόδου.

Αντιδήμαρχος γίνεται ο κ. Ηλίας Πετρίδης και πιέσεις ασκούνται για να γίνουν άλλοι τρεις νέοι αντιδήμαρχοι, αφού στο «κάδρο» χωράνε και άλλοι, έτσι ώστε η λάμψη να είναι εκτυφλωτική. Ο Στέφανος Δράκος παραμένει και ο Γιώργος Τριάντος επίσης.

Δεν αποκλείεται να αποπεμφθούν άλλοι ενώ και πρόεδροι οργανισμών πιθανώς να αναδομηθούν: Είναι βέβαιο πως ο κ. Αλέξανδρος Κολλιάδης θα πάρει μεγαλύτερη έμμισθη θέση ενώ δεν αποκλείεται να δούμε άλλον έναν αντιδήμαρχο από την -λεγόμενη – παράταξη Καρίκη. Ακόμη σίγουρο θεωρείται πως ο κ. Καμπούρης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αποχωρεί αφού «κατάφερε να μεταφέρει τον δήμο σε νέα ηλεκτρονική εποχή οργάνωσης»!

 2,648 total views,  6 views today