Οι ΑΝΕΛ έσωσαν τη χώρα!

1564

Ακλόνητοι και ανυποχώρητοι στις θέσεις τους δηλώνουν και οι 6 συντονιστικές επιτροπές των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα.

Με γραπτό μήνυμα τους υποστηρίζουν τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο και δικαιολογούν την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας αφού κατά αυτούς ήταν τέχνασμα της αντιπολίτευσης και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Δηλώνουν δε ότι με τη άρνηση τους απέτρεψαν την αποσταθεροποίηση της χώρας και εγγυήθηκαν την ομαλότητα.

Γιατί σκοπός της πρότασης μομφής, ήταν να απομακρυνθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την Κυβέρνηση, για να μη μπορούν να αντιδράσουν όταν θα έρθει η ώρα.

Θεωρούν ότι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλώς δεν απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στην Κυβέρνηση, γιατί θα τους αντικαθιστούσαν άλλοι, που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία, όταν η συμφωνία θα φτάσει στη Βουλή.

Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνουν επίσης ότι η υπογραφή συμφώνου ανάμεσα στους Υπουργούς Εξωτερικών Κοτζιά και Ζάεφ, δεν δεσμεύει τη χώρα μας μέχρι να έρθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όταν θα έρθει στη Βουλή, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ξεκάθαρα δηλώσει, ότι θα την καταψηφίσουν και θα την ακυρώσουν με κάθε τρόπο!

Τέλος οι κομματικές οργανώσεις των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα ξεκαθαρίζουν ότι το κόμμα τους στηρίζει την κυβέρνηση, που αυτές τις ημέρες βάζει οριστικά τέλος στο θέμα της διαπλοκής και βγάζει τη χώρα οριστικά από τα μνημόνια.

«Δεν δεχόμαστε τον εκβιασμό, ούτε τα τεχνάσματα που θέλουν να μας εμποδίσουν να επιβάλλουμε την εθνική και υπεύθυνη θέση μας στην Κυβέρνηση», καταλήγει η ανακοίνωση.