Νέα στοιχεία σχετικά με τον χαρακτήρα των κατηγορουμένων για την δολοφονία της 21χρονηςφοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα, προσθέτοντας νέα κομμάτια στο παζλ του στυγερού εγκλήματος.

Χαρακτηριστική είναι η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου. Όπως αναφέρει η Real News, η γυναίκα αποδίδει τα προβλήματα του παιδιού της στις “κακές παρέες” και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών οι οποίες, όπως φέρεται να της είπε ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ στο οποίο απευθύνθηκε, “σταμάτησαν την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση”

Σε ό,τι αφορά στην συμπεριφορά του γιού κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν την αποκάλυψη της εμπλοκής του στην υπόθεση λέει πως δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη στάση του.

Όπως αναφέρει η Real, όταν τελικά ειδοποιήθηκαν από τις αρχές, στη διαδρομή μέχρι το Λιμεναρχείο ο γιος της έκλαιγε και της έλεγε: “Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω”.

Η δήλωση του νεαρού έρχεται σε αντίθεση με όσα αποκαλύπτουν καθηγητές του για αυτόν. “Επρόκειτο για ένα παιδί αρκετά οξύθυμο και νευρικό με συχνές αλλαγές στη συμπεριφορά του και στο συναίσθημά του” αποκάλυψε φιλόλογος που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για σχεδόν 2 μήνες στη Β’ Γυμνασίου.

Σε αντίστοιχη καταγγελία είχε προχωρήσει και καθηγητής, ο οποίος, μάλιστα φέρεται να απειλήθηκε από τον πατέρα του νεαρού προκειμένου να μην μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.

 198 total views,  2 views today