Σε πλήρη ετοιμότητα είναι όλες οι αρμόδιες αρχές στη Ρόδο για να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε παρουσιαστεί από την κακοκαιρία και πρωτίστως να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές.

Στις επάλξεις είναι τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου και το προσωπικό για την κακοκαιρία καθώς αναμένεται τώρα η δεύτερη φάση της όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός.

Συνεχή ροή ενημέρωσης σε ότι αφορά τα προβλήματα από την κακοκαιρία ζήτησε από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Τηλέμαχος Καμπούρης.
“Δεν έχουμε ιδιαίτερα θέματα . Είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα”, τόνισε στο skyrodos.gr

Σε ερώτηση για το συμβάν με τις κατολισθήσεις κοντά στην ΕΟ Ρόδου  Λίνδου δήλωσε πως  έγινε σε χώρο που ανήκει σε ιδιωτικό συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και όχι στο Δήμο. Το  χώμα έπεσε πάνω σε ix που ήταν στον εξωτερικό χώρο του συνεργείου.

Συνεχώς αυτοψίες διενεργεί ο διοικητής της Πυροσβεστικής προκειμένου να καταγράψει προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από την κακοκαιρία ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να παρέμβει άμεσα.

«Όλες οι  Ιρλανδικές Διαβάσεις έχουν κλείσει για λόγους ασφαλείας.  Διαπιστώνω όμως  ότι ορισμένοι οδηγοί βγάζουν τις ειδικές σημάνσεις προκειμένου να περάσουν κάτι που είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο», τόνισε ο κ. Νικήτας Βενιός.

 

 

 483 total views,  4 views today