Ούτε μέρα δεν κρατούν οι νέες διαγραμμίσεις στην πόλη της Ρόδου. Ξεκίνησαν με πολύ διαφήμιση για χρήση νέων …ανεξίτηλων υλικών κι αυτά τελικά που χρησιμοποιούνται κάνουν τις γραμμές …μαύρες από άσπρες μέσα σε ένα 24ωρο!

Έκπληκτοι δηλώνουν οι οδηγοί καθώς οι νέες διαγραμμίσεις κατά μήκος των δρόμων και στις διαβάσεις των πεζών, σχεδόν εξαφανίζονται μετά από λίγες ώρες.

Εκείνο που είναι άξιο απορίας είναι εάν τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις διαγραμμίσεις του οδοστρώματος είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά.

Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα από πλευράς του Δήμου, ο εργολάβος θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει ειδικό υλικό, θερμοπλαστικό ή ψυχροπλαστικό κατά περίπτωση, ώστε οι διαγραμμίσεις να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Από χτες ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις για χώρους στάσης και στάθμευσης με μπλε και κίτρινες μπογιές. Εντονα προβλήματα και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αυτές οι διαγραμμ΄κισεις στην περιοχή του Νιοχωριού, αφού οι λιγοστές θέσεις πάρκινγκ εξαφανίζονται για να μπούνε γραμμές που δείχνουν θέσεις στάθμευσης μοτοποδηλάτων ή τουριστικών λεωφορείων!!

 226 total views,  4 views today