Διακρίνονται οι κ. Χρήστος Μπάρδος και μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας Νίκος Νικολής, Γιώργος Μηνατσής, ο Εκετελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Νίκος Παπασταματίου, καθώς και το στελεχιακό δυναμικό της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ

Το ηθικό πλεονέκτημα να μας υβρίζει ασύστολα το έχασε ο αγαπητός κ. Μπάρδος και βεβαίως δεν θίξαμε ούτε την τιμή ούτε την υπόληψη του.

Το να δίνει με επιλογή των ίδιων των κρινομένων δουλειά 84.000 ευρώ με υπογραφή που ο ίδιος βάζει στη σύμβαση, είναι τουλάχιστο μη ηθικόν, όταν είναι γνωστή η όλη διαδικασία που περιγράψαμε.

Επί των υπολοίπων: Ευχαριστούμε που γι άλλη μια φορά τα τρολς της προεκλογικής περιόδου (όπου αρνιόντουσαν πως ήταν αυτοί πίσω από ονόματα και παράξενες διευθύνσεις) βγήκαν στη φόρα, μέσα από τις …«μακέτες» που φαίνεται έχει ένας την ειδικότητα  να κατασκευάζει κι αυτός ο ένας ανήκει στην Ενεργειακή ΑΕ — γνωρίζουμε και με ποιά ιδιότητα!!

ΥΓ. Το ΩΣ ΕΔΩ αλήθεια τι σημαίνει; Απειλή; Προειδοποίηση; Εμείς το εκλαμβάνουμε ως δική μας νέα αρχή νέων αποκαλύψεων!

ΥΓ2. Ο άνθρωπος που διέλυσε επιχειρήσεις, που δεν θέλουν να τον βλέπουν οι συγγενείς του, που έστειλε στον τάφο τραπεζικούς υπαλλήλους, που ζει παρασιτικά εδώ και μια δεκαετία, με τι θέμα αρθρογραφεί; Αλήθεια τόοοοοσο πολύ μας φοβάστε ωρέ παλικάρια της φακής;

 

 1,913 total views,  2 views today