«Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 είναι μια μεγάλη παράταξη, ξέρει να δίνει μάχες.Μέχρι την Κυριακή θα δίνουμε τη μάχη για να κερδίσουμε.Με ψηλά το κεφάλι, με πίστη και δύναμη.Με προτάσεις και επιχειρήματα»

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 με αφορμή τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου στις εκλογές για το Δήμο του νησιού.

Επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι την Κυριακή η Κως έχει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι η επιστροφή στο παρελθόν και στους ανθρώπους του χθες και η δεύτερη είναι η πορεία προς τα εμπρός με τη νυν δημοτική αρχή που έχει δείξει έργο.

Αναλυτικά από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Την Κυριακή η Κως έχει δύο επιλογές.
Η πρώτη είναι η επιστροφή στο παρελθόν, στους ανθρώπους του χθες και σε αυτούς που θέλουν να κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο και οι πολίτες πλέον γνωρίζουν ποιοι είναι. Με ονόματα και διευθύνσεις.

Η δεύτερη είναι να προχωρήσουμε μπροστά, να υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί και αλλάζουν την εικόνα του νησιού μας.
Οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.

Η επιλογή τους όμως αυτή δεν θα μπορεί να αλλάξει για 4 χρόνια, τις συνέπειες αυτής της επιλογής θα τις υφίστανται οι ίδιοι και το νησί μας, όπως συνέβη και τη μαύρη περίοδο 2011-2014. Όταν η Κως βυθίστηκε στο τέλμα, όταν κάποιοι έφαγαν τα λεφτά της ΒΙΜΕΛ, όταν χάριζαν την ακίνητη περιουσία του Δήμου σε πολιτικούς τους φίλους χωρίς διαγωνισμό και χωρίς ο Δήμος να πάρει ούτε ένα ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   "Χωρίς ουσιαστικά μέτρα στήριξης ο πρωτογενής τομέας"

Την περίοδο 2011-2014 ζήσαμε στο νησί μας, το ίδιο σκηνικό. Όλους αυτούς τους πληρώσαμε πολύ ακριβά, πήγαν την Κω πολλά χρόνια πίσω, διέλυσαν το Δήμο.
Η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 είναι μια μεγάλη παράταξη, ξέρει να δίνει μάχες.
Μέχρι την Κυριακή θα δίνουμε τη μάχη για να κερδίσουμε.
Με ψηλά το κεφάλι, με πίστη και δύναμη.
Με προτάσεις και επιχειρήματα.”

 116 total views,  2 views today