Το συμβάν είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες αλλά ουδείς τολμά να το θίξει . Ακόμη αποτελεί θέμα συζήτησης στο δημαρχείο, αλλά κανείς, από τους ανθρώπους που είναι κοντά στο νέο δήμαρχο, δεν τολμά να το αναφέρει ανοικτά.

Οι πάντες και κυρίως όσοι είναι κοντά στη νέα δημοτική αρχή φοβούνται τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του συμβάντος, αλλά ελπίζουν, πως κάποιος γενναίος και σε απόσταση από τη δημοτική αρχή, θα το πράξει.

Οι διάδρομοι του δημαρχείου πάντως βοούν για αυτό που έγινε την περασμένη Πέμπτη, αναστάτωσε υπαλλήλους και προκάλεσε ερωτηματικά για τις αιτίες.

Το πιο σημαντικό δεν είναι η απόφαση που ελήφθη αλλά ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε σε υπάλληλο του δήμου Ρόδου από τον ίδιο το δήμαρχο.

Ήταν μεσημέρι όταν ο δήμαρχος επισκέφθηκε το γραφείο όπου επί χρόνια ήταν η έδρα του εκάστοτε αντιδημάρχου Τουρισμού.

Ανακοίνωσε τόσο στον κ. Ταρασλιά σημερινό αντιδήμαρχο Τουρισμού όσο και στην κ. Βενετοκλή στέλεχος του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων ότι έχουν 30 λεπτά για να εκκενώσουν … το χώρο.

Είχε προηγηθεί το ξήλωμα των πινακίδων στις εισόδους του γραφείου όπως λένε οι πληροφορίες του skyrodos.gr από τον ίδιο.

Ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στον όροφο. Η ένταση ξεσήκωσε και άλλους υπαλλήλους που είδαν συνάδελφό τους να ταράζεται και να εκδιώκεται έτσι. Τους λύπησε αφάνταστα όχι η απόφαση αλλά ο τρόπος.

Οργή, δάκρυα και απόγνωση είναι αυτό που μπορεί να περιγράψει το κλίμα. Τελικά η κ. Βενετοκλή αναζήτησε άλλο γραφείο σε άλλο κτίριο του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   ΥΠΕΞ: Αναμένουμε από την Τουρκία άμεση καταδίκη του περιστατικού στο Καστελλόριζο

Ο κ. Ταρασλιάς εγκαταστάθηκε σε άλλο γραφείο στον πρώτο όροφο του κτιρίου και δεν σχολίασε το συμβάν παρότι ερωτήθηκε σχετικά σήμερα…

 196 total views,  2 views today