Τους πολίτες ευχαρίστησε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Αντώνης Καμπουράκης λίγο μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του β γύρου των εκλογών που τον τοποθετούν στη θέση του δημάρχου.

Οι πρώτες δηλώσεις

«Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό και λίγο, για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι σήμερα, έχοντας περάσει εννέα μήνες από το ξεκίνημά μας με μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών και εθελοντών με μοναδικό σκοπό να πάμε τη Ρόδο μπροστά. Ενωμένοι ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας, ως Δήμαρχος της Ρόδου, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα πάμε τη Ρόδο μπροστά, ότι ακριβώς υποσχεθήκαμε, αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν κοντά μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες, τους φίλους και τους εθελοντές, σε όλους εσάς που πιστέψατε σε εμάς και σήμερα, ο Ροδιακός λαός με το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης μας έδωσε ισχυρή εντολή, να πάμε τα πράγματα μπροστά, γρήγορα στο σωστό δρόμο. Έχουμε σαφή γνώση, για τις προσδοκίες του Ροδιακού λαού με την σημερινή εκλογική ετυμηγορία του.

Ο κ. Χατζηδιάκος, επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και  ότι θα είναι κοντά για να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Το ίδιο και ο κ. Καρίκης,  μου τηλεφώνησε και με διαβεβαίωσε πως για το καλό της Ρόδου, στις  αποφάσεις μας, που θα οδηγούν προς τη πρόοδο και την ευημερία της Ρόδου και των Ροδιτών, θα είναι κοντά μας.

Με σοβαρότητα και με μια ευρεία εκπροσώπηση από όλο το νησί, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να βρει ξανά την λάμψη του. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη, όπως και η χαρά μας. Σήμερα είναι μέρα χαράς, από αύριο ξεκινά η μέρα ευθύνης και υλοποίησης αυτών που υποσχεθήκαμε στο Ροδιακό λαό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Δείτε την Κυριακή το crash τεστ Ρόδου και Καλαμάτας σε περιγραφή Γεωργούντζου

Να σημειωθεί πως ο κ. Χατζηδιάκος τηλεφώνησε στον κ. Καμπουράκη για να τον συγχαρεί και ο νέος δήμαρχος θέλησε να αποδεχθεί τις ευχές με την οριστικοποίηση του αποτελέσματος από το Υπουργειο Εσωτερικών.

 196 total views,  2 views today