Ομάδα Κ15 από τον Ολυμπιακό στην Ρόδο…..

1916

 

Μέσα στο πλαίσιο της σοβαρής αντιμετώπισης των θεμάτων αθλητισμού η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του ποδοσφαίρου της Δωδεκανήσου , δίνει την δυνατότητα στα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο , δημιουργώντας σε άμεση συνεργασία με τον Ολυμπιακό ομάδα Κ15 .
Η ομάδα θα στελεχωθεί από παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί το 2003 , 2004 ,2005 και 2006.
Η τελική επιλογή των παιδιών θα γίνει μετά από αξιολόγηση των ενδιαφερόντων από το τεχνικό επιτελείο και τον υπεύθυνο της Σχολής.
Η πρώτη συγκέντρωση είναι το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο Αθλητικό κέντρο του ΑΣ Χάλκης παρουσία του προπονητή της Κ16 της κεντρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κ. Δημήτρη Μαυρογενιδη .
Το τεχνικό επιτελείο της νεοσύστατης Κ15 θα αποτελείται από :
Προπονητής : Λάζαρος Θρουμουλοπουλος (UEFA A).
Βοηθός προπονητή : Αντώνης Ρικκα ( Football agent – CEO & Co founder AC86 Next Gen Management – UEFA C ).
Προπονητής φυσικής κατάστασης και Τερματοφυλάκων : Γεώργιος Μποσγανας ( UEFA A).
Η ομάδα θα υποστηρίζεται σε επιστημονικό επίπεδο με :
Αθλητικό Διατροφολόγο – Παιδοψυχολόγο – Ορθοπεδικό – Φυσιοθεραπευτή.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση σε ολόκληρο το γήπεδο του Αθλητικού κέντρου του ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ και μια φορά την εβδομάδα σε γυμναστήριο.
Η Κ15 θα συμμετάσχει στα επόμενα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με τμήματα εφηβικού και παιδικού , όπως επίσης θα πάρει μέρος σε τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην Κ15 να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο της Σχολής του Ολυμπιακού στην Ρόδο Κ.ΦΡΑΓΚΑΚΗ Άγγελο στο τηλέφωνο 6946757779 .