Αρνούνται τη στήριξη που τους δίδει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών οι παρατάξεις «Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη και η παράταξη «Ισχυρή Κως» του Θεοδόση Νικηταρά.

«Δεν ταυτιζόμαστε με κανένα κόμμα ούτε δεχόμαστε κομματική στήριξη ή χρίσμα. Ως εκ τούτου, κομματικές ανακοινώσεις που επιχειρούν να μας ‘’χρωματίσουν’’ δεν μας εκφράζουν ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης προέβη στη συγκεκριμένη επισήμανση θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε σχόλια που έγιναν τελευταία.

Αναλυτικά ο κ. Στράτος Καρίκης δηλώνει  τα ακόλουθα:

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι μια ανεξάρτητη παράταξη, στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δεν ταυτιζόμαστε με κανένα κόμμα ούτε δεχόμαστε κομματική στήριξη ή χρίσμα. Ως εκ τούτου, κομματικές ανακοινώσεις που επιχειρούν να μας ‘’χρωματίσουν’’ δεν μας εκφράζουν ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες της Ρόδου, χωρίς αποκλεισμούς. Τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και να στηρίξουν την προγραμματική μας πρόταση για το αύριο του νησιού μας.

Πέρα από κόμματα και χρώματα.
Τα κομματικά χρίσματα τα επιζητούν όσοι δεν έχουν πρόγραμμα, προτάσεις, δραστηριότητα και κοινωνική παρουσία».

** Ο Θεοδόσης Νικηταράς από την Κω διαμηνύει ότι η παράταξή του «Ισχυρή Κως» δεν έχει ζητήσει, ούτε έχει λάβει και ούτε έχει ανάγκη στήριξης από κανένα κόμμα.

 280 total views,  2 views today