Ούτε με «σκονάκια» μπορούν να ανταπεξέλθουν στο δημόσιο διάλογο για την Κω

741

Την απόφαση του κ. Νικηταρά να μην λάβει μέρος στο δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων στηλιτεύει με ανακοίνωση η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023» του δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση.

«Με δικαιολογίες που είναι επιεικώς αστείες και προσπαθούν, απελπισμένα, να καλύψουν την ανεπάρκεια και την αδυναμία του κ.Νικηταρά να αρθρώσει δημόσιο λόγο αλλά και να παρουσιάσει πρόγραμμα. Γιατί έργο ουδέποτε είχε και ούτε πρόκειται ποτέ να παρουσιάσει.Είναι βέβαιο ότι ο κ.Νικηταράς δεν θα συμμετείχε σε διάλογο ακόμα και αν τις ερωτήσεις τις έκαναν οι κ.κΚαϊσερλης, Παυλίδης και Καματερός. Ακόμα και με “σκονάκια”…”, επισημαίνεται.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παράταξη Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 είναι η ακόλουθη:

“Τρεις μέρες του πήρε του κ.Νικηταρά για να κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: να το βάλει για μία ακόμα φορά στα πόδια και να αρνηθεί το διάλογο με τους υποψηφίους δημάρχους.
Με δικαιολογίες που είναι επιεικώς αστείες και προσπαθούν, απελπισμένα, να καλύψουν την ανεπάρκεια και την αδυναμία του κ.Νικηταρά να αρθρώσει δημόσιο λόγο αλλά και να παρουσιάσει πρόγραμμα. Γιατί έργο ουδέποτε είχε και ούτε πρόκειται ποτέ να παρουσιάσει.
Φυσικά δεν μπορεί να γίνει και διάλογος ανάμεσα στα στελέχη των παρατάξεων γιατί τα στελέχη του κ.Νικηταρά ούτε θέλουν αλλά ούτε και μπορούν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και προγραμματικές προτάσεις.

Όλοι αυτοί δεν μπορούν να συνεργαστούν με κανένα την επόμενη μέρα. Για αυτό και έχει σημασία να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, γιατί κάθε ψήφος σε αυτούς τους ανθρώπους είναι μια χαμένη ψήφος. Το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μίσος, εμπάθεια και το όραμα της επιστροφής στο μαύρο παρελθόν.
Ο Δήμος όμως την επόμενη μέρα θα πρέπει να κυβερνηθεί, για αυτό και ζητάμε μια καθαρή και δυνατή εντολή.

Η κ.Ρούφα ανέφερε ότι “όποιος φοβάται το διάλογο, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητα του”. Όσοι είχαν αμφιβολίες για το ποιον ακριβώς εννοούσε η κ.Ρούφα , σήμερα κατάλαβαν.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Νικηταράς δεν θα συμμετείχε σε διάλογο ακόμα και αν τις ερωτήσεις τις έκαναν οι κ.κΚαϊσερλης, Παυλίδης και Καματερός. Ακόμα και με “σκονάκια”…”