Την άποψη ότι η  πρόταση του  για ανοιχτό διάλογο των υποψηφίων δημάρχων, που κατατέθηκε δημόσια, δεν έχει ως στόχο τη δημιουργία αρένας ή προσωπικών και χαμηλού επιπέδου αντιπαραθέσεων εκφράζει με γραπτή δήλωση  του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Μέρα» κ. Στράτος Καρίκης με αφορμή τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

«Στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις, αντιπαρατίθενται προτάσεις και προγράμματα. Η «ΝΕΑ ΜΕΡΑ», η παράταξη μας, είναι η μοναδική που έχει παρουσιάσει έως σήμερα συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις στους πολίτες, ενώ βρισκόμαστε μόλις 45 μέρες πριν από τις εκλογές», δηλώνει ο κ. Καρίκης.

Ο υπ.Δήμαρχος της ανεξάρτητης παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ κ.Στράτος Καρίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ O κ.Καμπουράκης πρέπει να αποφασίσει αν θα συμμετέχει ή όχι στο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων.

Είναι σαφές όσο και ξεκάθαρο ότι η πρόταση μου για ανοιχτό διάλογο των υποψηφίων δημάρχων, που κατατέθηκε δημόσια, δεν έχει ως στόχο τη δημιουργία αρένας ή προσωπικών και χαμηλού επιπέδου αντιπαραθέσεων.

Αντίθετα, στο διάλογο αυτό, ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος και η κάθε παράταξη πρέπει να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους για τη Ρόδο. Από το μοντέλο λειτουργίας του Δήμου, έως την καθαριότητα και την πολιτική για τον τουρισμό.

Όλοι μας πιστεύω διαθέτουμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα διάλογο με κανόνες και όρους ευπρέπειας .

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ, η παράταξη μας, είναι η μοναδική που έχει παρουσιάσει έως σήμερα συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις στους πολίτες, ενώ βρισκόμαστε μόλις 45 μέρες πριν από τις εκλογές.

Στις δημοτικές εκλογές δεν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις, αντιπαρατίθενται προτάσεις και προγράμματα.

 102 total views,  2 views today