Από το Γραφείο Τύπου της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με τις υποδομές υγείας στην Περιφέρεια αλλά και τις μεθοδεύσεις που επιχειρούνται για την αλλαγή του προφίλ του κ. Χατζημάρκου.

“Ο βλοσυρός και “σκληρός” Περιφερειάρχης, αρχίζει να χαμογελάει (λιγάκι) και να επιχειρεί, όχι με μεγάλη επιτυχία, να στήσει ένα προφίλ προσιτού και καθημερινού ανθρώπου”, τονίζεται στην ανακοίνωση ενώ για ανερμάτιστα δελτία τύπου κάνει λόγο η Περιφέρεια, απαντώντας!

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παράταξης Γλυνού

Περίεργα και διασκεδαστικά πράγματα συμβαίνουν στην Περιφέρεια τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι χθες και υπό το βάρος της είδησης της μεταφοράς ασθενούς στην Κάλυμνο σε καρότσα, ελλείψει διασωστών, με τραγικό επίλογο, η υγειονομική θωράκιση των νησιών, σύμφωνα με τον κ. Χατζημάρκο και τους διάσπαρτους επικοινωνιακούς δορυφόρους του. ΔΕΝ ήταν αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Σήμερα μετά από 5 χρόνια θητείας ανακοινώνει κονδύλια για εξοπλισμό που ΘΑ φτάσει στα μικρά νησιά.

Δηλαδή σήμερα ως εκ θαύματος η υγειονομική θωράκιση των νησιών είναι στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας!

Τζάμπα δηλαδή τόσα κείμενα και τόση πληκτρολόγηση από φίλους και συνεργάτες κ.Χατζημάρκο.

Από την άλλη ο μέχρι χθες βλοσυρός και “σκληρός” Περιφερειάρχης, αρχίζει να χαμογελάει (λιγάκι) και να επιχειρεί, όχι με μεγάλη επιτυχία, να στήσει ένα προφίλ προσιτού και καθημερινού ανθρώπου.

Είναι ο ίδιος που καθιέρωσε προσφάτως τα τρία γραφεία-σημεία ελέγχου πριν εισέλθει κάποιος στο γραφείο του.

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που θέτουμε από τώρα την δική μας ατζέντα και που συμβάλουμε έστω και στην όψιμη και ανώφελη πλέον αναθεώρηση σας για τον ρόλο που οφείλει και πρέπει να επιτελεί η Περιφέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Προβλήματα λόγω βροχής : Εκλεισε ο δρόμος από Χαράκι για Λίνδο

Το να προσφέρουμε έργο για το κοινό καλό, μη έχοντας ακόμη θεσμικό ρόλο καταφέρνοντας να κινητοποιήσουμε την επί πενταετίας δραστήρια μόνο για ίδιον όφελος παρέα σας, είναι μια επιτυχία που ούτε οι εμείς οι ίδιοι την φανταζόμασταν.

Ευτυχώς σύντομα οι συμπολίτες μας θα έχουν στο πλάι τους μια Περιφέρεια που χάρη στις προτάσεις μας θα δώσει έγκαιρα, από την αρχή της θητείας της, λύσεις και όχι ευχολόγια και ανακοινώσεις τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές.

Για ανερμάτιστα δελτία τύπου κάνει λόγο η Περιφερειακή Αρχή με απάντηση που εξέδωσε.

Η απάντηση της Περιφερειακής αρχής

Στα ανερμάτιστα μέχρι του σημείου φαιδρότητας δελτία τύπου, τα οποία η ανεκδιήγητη συμμαχία εκδίδει σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες, μια μόνο απάντηση μπορεί να δοθεί:

Μόνο οι τεμπέληδες έχουν τον χρόνο να μισούν (only lazy people have the time to hate).

Όσο κάποιοι υβρίζουν και αυτογελοιοποιούνται, εμείς εργαζόμαστε.

 190 total views,  2 views today