Ο Γιώργος Αλεξίου με τον Φώτη Χατζηδιάκο

1321

«Ένα έμπειρο πολιτικό στέλεχος με τρεις δεκαετίες ενασχόλησης με τα κοινά. Έχει επιδείξει σημαντικό έργο στην αυτοδιοίκηση με οχτώ χρόνια επιτυχημένης παρουσίας ως Αντιδήμαρχος σε καίρια πόστα του πρώην Δήμου Νότιας Ρόδου και με συνεχή παρουσία δεκαετίας στη διοίκηση νομικών προσώπων του Ενιαίου Δήμου Ρόδου, αλλά και με υπεύθυνη παρουσία σε πολιτικές θέσεις. Δραστήριος στα πολιτιστικά αλλά κυρίως στα αθλητικά δρώμενα του Ασκληπειού, ενώ συμμετείχε ενεργά και στον Α.Σ. ΡΟΔΟΣ. Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, με αγνή αγάπη για την πατρίδα του τη Νότια Ρόδο αλλά και ολόκληρο το νησί, συστρατεύεται με την παράταξή μας προσθέτοντας γνώση, εμπειρία, και δυναμική στην επόμενη θητεία».

Γιώργος  Αλεξίου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Μήνυμα του Γιώργου Αλεξίου

«Είμαι επιχειρηματίας και ασχολούμαι στον τουριστικό κλάδο 30 χρόνια.

Δραστηριοποιούμαι στην τουριστική ζώνη Κιοτάρι γνωρίζοντας και δηλώνοντας ότι χωρίς αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν η ΡΟΔΟΣ μας δεν θα κάνει τα άλματα που πρέπει. Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών του Φώτη Χατζηδιάκου και θα παλέψω μαζί του για την μεγάλη νίκη στον Δήμο Ρόδου».

Με εκτίμηση,

Γιώργος  Αλεξίου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ασκληπειό στη Νότια Ρόδο. Μετακόμισε έφηβος στη Ρόδο για να συνεχίσει το Γυμνάσιο-Λύκειο. Μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Ασκληπιειού και παράλληλα του ΠΑΣ Ασκληπειού επί σειρά ετών. Στα επόμενα χρόνια στήριξε την προσπάθεια του Α.Σ. Ρόδος ως Γενικός Αρχηγός. Πάντα είχε μέσα του το μικρόβιο της πολιτικής κι έτσι το 1994 εκλέχθηκε μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε. (Ν.Δ.) Δωδεκανήσου ως Γραμματέας Οργανωτικού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ν.Ο.Μ.Ε.Κ.Ε(Ν.Δ). Το έτος 2002 ανέβηκε το σκαλοπάτι της Αυτοδιοίκησης του Δήμου Νότιας Ρόδου. Υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος σε θέματα Υγείας-Πολιτισμού-Τουρισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών έως το έτος 2010. Από το 2011 -2015 υπήρξε μέλος του ΑΣ ΡΟΔΑ και από το 2015-2017 μέλος Δ.Σ. της ΔΕΡΜΑΕ.