Με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της Ρόδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του, με τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τη γενικότερη εικόνα της πόλης και απασχολούν τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

Τόσο ο πρόεδρος Νίκος Τσούλλος όσο και τα μέλη της διοίκησης παρουσίασαν στο δήμαρχο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιχειρηματίες και επιτηδευματίες στο νησί της Ρόδου και ενημερώθηκαν για έργα και μελέτες καταθέτοντας παράλληλα τις δικές τους προτάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανακούφιση του κλάδου.

Οι επαγγελματίες, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή προχωρεί την επιχείρηση επιβολής της τάξης στο Νιοχώρι επιβάλλοντας πρόστιμα στους παρανομούντες ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στη Μεσαιωνική Πόλη. Συμφώνησαν με τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, καθώς και την αισθητική αναβάθμιση με την αντιμετώπιση σε μεγάλο βαθμό των προβλημάτων στην καθαριότητα.

Ο δήμαρχος, ενημέρωσε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τις εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη και αφορούν την αναβάθμιση πλατειών και πάρκων, αλλά και τη διασφάλιση επάρκειας νερού, ενώ έκανε γνωστό το έργο προϋπολογισμού 100.000 της αντικατάστασης του φωτισμού στο κέντρο της πόλης και παράλληλα τους ενημέρωσε ότι την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, εισάγεται για έγκριση η διακήρυξη της διενέργειας διεθνούς διαγωνισμού για την αντικατάσταση του συνόλου του δημοτικού φωτισμού (30.000 λαμπτήρες) με λάμπες LED ενεργειακής εξοικονόμησης. Συζητήθηκε επιπλέον η προοπτική διοργάνωσης event στην παραλία Μανδρακίου που θα προσελκύουν κατοίκους και επισκέπτες.

 298 total views,  4 views today