Ανανέωση:

Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Γεννηματάς και ορίστηκε νέος Πρόεδρος της Εταιρείας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Λόγγος.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. από τη Βάνα Μανωλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλο για την πορεία υλοποίησης των δωρεάν σεμιναρίων που υλοποιούνται στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αναλύθηκαν τα νέα δεδομένα της διαδικτυακής εκπαίδευσης με την υλοποίηση σε πρώτη φάση 19 σεμιναρίων τηλεκατάρτισης και ο αντίκτυπος που αυτά είχαν στους εκπαιδευόμενους.

Επίσης, παρουσιάστηκε το νέο εγχείρημα της εκπαίδευσης στα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 από το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς. Η δράση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και το Δήμο Ρόδου και υλοποιήθηκε ταχύτατα από το ΚΕΚ πρωτοπορώντας πανελλαδικά.

Μέχρι σήμερα και από την 1η Ιουνίου από τις 18.040 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από 42 νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, έχουν ενταχθεί στα σεμινάρια σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης περισσότεροι από 6.200 επωφελούμενοι οι οποίοι θα λάβουν βεβαίωση-πιστοποίηση παρακολούθησης.

 1,962 total views,  2 views today