Ο Παπανδρέου στη Ρόδο για το Συμπόσιο της Σύμης

1765

Συνάντηση με τον Προέδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου, είχαν χθές το πρωί μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ν. Δωδεκανήσου, ο οποίος βρίσκεται στο νησί μας με αφορμή το 20ο Συμπόσιο της Σύμης, το οποίο ξεκινάει τις εργασίες του την Κυριακή 01 Ιουλίου στο νησί μας.

Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο Δημαρχείο και με τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο.

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:
“Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αρκετά θέματα της επικαιρότητας, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και οργανωτικά θέματα που αφορούν το Κίνημα Αλλαγής.
Σχετικά με τη πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε την αισιοδοξία του τονίζοντας ότι αποτελεί χρέος μας, το Κίνημα Αλλαγής να γίνει πρωτοπόρο στη μάχη απέναντι στην επέλαση της ακραίας συντήρησης και ότι η αλλαγή που επαγγελλόμαστε, πρέπει να είναι πρωτίστως, δικό μας προσωπικό μέλημα, απαλλαγμένη από αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές, που εξέθρεψαν τον παρασιτισμό και τον πλατειασμό.
Όπως επισήμανε, πρέπει να επανακτήσουμε τη σχέση μας με την κοινωνία, η οποία θέλει μια κυβέρνηση, που θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή ανασυγκρότησης της χώρας και θα πάει την Ελλάδα σε μια νέα, διαφορετική αλλά βιώσιμη πορεία”.