Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε ξανά, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της κόρης του συνεχίζονται.

Ο ίδιος χαρακτήρισε “ηθικούς αυτουργούς για τη δολοφονία” της άτυχης φοιτήτριας τους αστυνομικούς, επειδή όπως είπε “συγκάλυψαν” την καταγγελία που εκείνη είχε κάνει για βιασμό.

“Δεν προχώρησαν τα προβλεπόμενα από τις αστυνομικές Αρχές. Πήγε το κορίτσι και το διώξανε επειδή λέει πέρασε μια βδομάδα. Κι επειδή πέρασε; Δεν πρέπει να πάρουν τα στοιχεία, να δουν τι έγινε; Να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα λοιπόν υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί. Που δεν είναι γονείς. Δεν σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;” είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 21χρονης.

Παράλληλα, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες από την ΕΛΑΣ. “Αυτός πρέπει να καταδικαστεί από την ελληνική αστυνομία. Όποιοι ήταν εκείνη την ημέρα εκεί, θα πρέπει να διερευνηθεί”, είπε ο κ. Τοπαλούδης.

Την Παρασκευή, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, επεσήμανε ότι βρίσκονται στο “σκοτάδι” σχετικά με την πρόοδο των ερευνών και ότι “η αναπαράσταση του εγκλήματος θα δείξει τα ψέματα των δύο κατηγορουμένων”.

Σημειώνεται πως μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια για την επιλεκτική διαρροή πληροφοριών, όλα έχουν αλλάξει και οι ανακοινώσεις θα πρέπει να γίνονται πλέον από τις ανακριτικές Αρχές με μέτρο και μόνο στους συνηγόρους υπεράσπισης και κατηγορίας. Είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να σταματήσει σε γενικές γραμμές και για άλλες υποθέσεις η περιβόητη διαρροή πληροφοριών και δημοσίευση στοιχείων.

 188 total views,  4 views today