Ο Σακελλάρης Πιζάνιας από την Κάλυμνο υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

858

Την υποψηφιότητα του Σακελλάρη Πιζάνια, από την Κάλυμνο, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αναφέρει τα εξής:

«Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για να συμμετέχω κι εγώ στην παράταξή του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και να εκπροσωπήσω το νησί μου, την Κάλυμνο.

Ασχολούμαι χρόνια με την αλιεία και ξέρω τις δυνατότητες που έχει η Κάλυμνος για να αναπτυχθεί, τόσο στον τομέα αυτό όσο και συνολικά, αφού είναι ένας τόπος ξεχωριστός που όλοι όσοι το επισκέπτονται και ζουν σ΄ αυτόν καταλαβαίνουν ότι έχει όλα τα προσόντα για να προχωρήσει πολύ μπροστά.

Έχω εμπιστοσύνη στον Γιώργο Χατζημάρκο, τον «καπετάνιο» της Περιφέρειάς μας και μαζί του θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για το καλό του νησιού μου και των συμπατριωτών μου».

Βιογραφικό

Ο Σακελλάριος (Σακελλάρης) Πιζάνιας γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα  του τουρισμού, στην οικογενειακή επιχείρηση, στον χώρο της εστίασης.  Παράλληλα, ασχολείται χρόνια με την αλιεία και διατηρεί αλιευτικό σκάφος, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.