Ενας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το φετινό Survivor είναι αναμφισβήτητα ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αγωνιστικός στα αθλήματα, ωστόσο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού που δεν χορταίνουν να παρακολουθούν και να τον σχολιάζουν άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τριαντάφυλλος με τη συμμετοχή του στο Survivor έχει αναδειχθεί τους τελευταίους μήνες σε πρόσωπο των ημερών.

Ο ίδιος μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης επειδή είχε βάλει στοίχημα με τη σύζυγό του. Η Δήμητρα Σιαμπάνη πίστευε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα, καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο, και κάπως έτσι πέρασαν σχεδόν τρεισήμισι μήνες. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής έχει αναφερθεί στη σύζυγό του και τον γιο τους.

Ο Τριαντάφυλλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τον μικρό Νικόλα, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία.

Ολοι μαζί μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όμως συχνά επισκέπτονται και τη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου. Στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη ξεχωρίζουν οι χρυσοί και ασημένιοι δίσκοι του Τραντάφυλλου που κοσμούν τους τοίχους, οι οικογενειακές φωτογραφίες και το πιάνο στο οποίο συχνά ο Τριαντάφυλλος παίζει μουσική.

 1,314 total views,  2 views today