Η παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου και ο επικεφαλής της ζητούν από το Υπουργείο Υγείας την κατάσταση με τους εμβολιασθέντες της Χάλκης την περασμένη Κυριακή.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για την μετάβαση με ιδιωτικό σκάφος στην Χάλκη και τον εμβολιασμό εκτός σειράς του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου καλούμε:

Την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  να δώσει στο φως της δημοσιότητας και στην παράταξη μας – που το ζητά επίσημα , υπεύθυνα και δημόσια – την κατάσταση των εμβολιασθέντων με στόχο την θωράκιση τους στο COVID – 19 στην νήσο Χάλκη στις 21/2/21 .

Θυμίζουμε ότι τόσο η ιατρός που εμβολίασε τον κ. Περιφερειάρχη , όσο και η νοσοκόμα του Περιφερειακού Ιατρείου Χάλκης επιβεβαίωσαν ότι από την Πέμπτη 18/2/21 ο κ. Χατζημάρκος ήταν στην λίστα που τους είχε δοθεί και είχε προγραμματισθεί να εμβολιασθεί !

Ο κ. Χατζημάρκος και η παρέα του μετακινήθηκε με ιδιωτικό σκάφος , δεν είναι μόνιμος κάτοικος Χάλκης , δεν ήταν ηλικιακά σε αυτούς που θα έπρεπε να εμβολιασθούν και – σύμφωνα με καταγγελίες –  κάθισαν σε μαγαζί εστίασης  να απολαύσουν το γεύμα τους ! Όταν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του delivery .

Συμμετέχουμε στα κοινά της περιοχής , εκπροσωπούμε τους νησιώτες μας και έχουμε νόμιμο δικαίωμα να το ζητάμε ! Επιθυμούμε  να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απαντηθούν τα νέα ερωτήματα που γεννιούνται εάν εμβολιάστηκαν στην Χάλκη πολίτες που δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι του Νησιού και πιθανότατα συγκαταλέγονταν στην παρέα του κ. Περιφερειάρχη .

Εκτιμούμε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας  θα ενεργήσει με διαφάνεια , δεν θα λειτουργήσει με ορούς απόκρυψης της αλήθειας και συγκάλυψης νοσηρών φαινομένων που αμφισβητείται  και η νομιμότητα τους .

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε

 587 total views,  4 views today