Ο Χρήστος Φιοράντης από την Τήνο με τον Γιώργο Χατζημάρκο

850

Την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,    καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, αναφέρει τα εξής:

“Η αγάπη μου και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο, η βαθιά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, η αγάπη μου για τον τόπο μου και η ανάγκη να προσφέρω στο να βελτιωθούν οι υποδομές του νησιού μας, η διαβίωση των ανθρώπων και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους είναι αυτά που με ώθησαν στο να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό “ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” με Περιφερειάρχη το Γιώργο Χατζημάρκο”.

 Βιογραφικό

Ο Χρήστος Φιοράντης γεννήθηκε την 1η  Ιανουαρίου του 1974 στο Σμαρδάκιτο της Τήνου.

Γονείς του είναι ο Αντώνης και η Μαρία Φιοράντη και αδέλφια του ο Ιωσήφ, η Ελένη, ο Αντώνης (Τώνης), η Ρίτα, ο Σίμος και ο Μάρκος.

Τέλειωσε το δημοτικό σχολείο στο Σμαρδάκιτο και το Γυμνάσιο και Λύκειο της Τήνου.

Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Διδάχτηκε μπουζούκι και βιοπορίστηκε δουλεύοντας σε οικοδομικές εργασίες. Δημιούργησε ένα συγκρότημα που αγαπήθηκε και έγινε γνωστό σε όλους, την «Τηνιακή Κομπανία».

Συνέχισε από αγάπη για τη μουσική στη σχολή φωνητικής του «ANΤENA» με δασκάλα τη Λία Βίσσυ, την Εμμα Κούρου και τον Αλεξ Παναγή και στη θεατρική παρουσία τη Λίνα Λοτσάρη.

Τον έχει κερδίσει  η μουσική και ασχολείται με αυτή δίνοντας όλη την αγάπη και τον εαυτό του σε κάθε εκδήλωση. Έχει κάνει αφιλοκερδώς εκδηλώσεις για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ.α.

Έχει έντονη κοινωνική δράση, συμμετοχή σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και είναι μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου  ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ. Όλη η ζωή του είναι μια κατάθεση ψυχής για τον τόπο του και τον συνάνθρωπό του.