Επιταχύνει τις μηχανές της τώρα , για να καλύψει τα αναγκαία και απαραίτητα  για τα νησιά  η περιφερειακή αρχή.

Αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» της οποίας ηγείται ο κ. Μανώλης Γλυνός.

«Μας τιμά ειλικρινά το γεγονός πως παρ’ όλο που δεν επιτελούμε ακόμη θεσμικό ρόλο, θέτουμε την ατζέντα όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι λίγες ημέρες μετά την ανάπτυξη των θέσεων της παράταξης για το οδικό δίκτυο ο κ. Χατζημάρκος έσπευσε να ανακοινώσει  την διάθεση κονδυλίων για το ίδιο θέμα .

Το ίδιο έγινε  μετά την ανάδειξη των προβλημάτων στην  υγεία, από την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και  η περιφερειακή αρχή εστίασε το ενδιαφέρον της στο συγκεκριμένο τομέα.

Αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου αναφέρονται τα ακόλουθα:

Είχαμε δηλώσει εξαρχής  πως  η παράταξή  μας δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό να είναι χρήσιμη και να προσφέρει στον τόπο.

Το ότι θα κατάφερνε να το κάνει  προτού να  εκδηλώσουν  την προτίμησή τους σε αυτή οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου,  ξεπερνά και  την πιο αισιόδοξη προσδοκία μας.

Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάπτυξη της θέσης μας για το οδικό δίκτυο ο κ. Χατζημάρκος έσπευσε να ανακοινώσει  την διάθεση κονδυλίων για το ίδιο θέμα;

Είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη των προβλημάτων υγείας και των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει μέλη της παράταξής μας, η Υγεία βρέθηκε επιτέλους έστω και μετά από 5 χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της παραπαίουσας περιφερειακής αρχής του κυρίου Χατζημάρκου;

Μας τιμά ειλικρινά το γεγονός πως παρ’ όλο που δεν επιτελούμε ακόμη θεσμικό ρόλο, θέτουμε την ατζέντα όχι μόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και των κινήσεων της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.

 526 total views,  2 views today