Τον εκλεκτό της καρδιάς της, γιατρό Νίκο Παπαπαναγιώτου, παντρεύτηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, το περασμένο Σάββατο, εφαρμόζοντας τον πιο πρωτότυπο τρόπο παρακολούθησης της τελετής, αφού εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες – κουμπάροι δεν βρισκόταν κανείς άλλος ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια παρακολουθούσε μέσω… viber.

Τελικά, τελέστηκε από το Δήμαρχο Ρόδου, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται, παρουσία μόνο στενών συγγενών.

Η νύφη φορώντας ένα χρυσό πουκάμισο, ιβουάρ φούστα και αντίστοιχου χρώματος παλτό, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου, που είναι γιατρός στο νοσοκομείο Ρόδου.

Οι δυο τους διάλεξαν να παντρευτούν στο χωριό Καλυθιές, τόπο καταγωγής της και τον γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με μάρτυρες δύο ξαδέλφια της νύφης.

Στο μυστήριο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και γι’ αυτό η αγαπημένη αδελφή της βουλευτού, Αντωνία και οι γονείς της Μίκας και του Νίκου έβλεπαν τα πάντα από βιντεοκλήση.

Μάλιστα η Μίκα Ιατρίδη ανέβασε και μια φωτογραφία από τον γάμο της στο Instagram. Χαμογελαστή και ευτυχισμένη ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “το ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας”.

 2,491 total views,  2 views today