Παπαδομαρκάκης : Στις 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες όσων έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές

149

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των αποφοίτων που έλαβαν μέρος στις  Πανελλαδικές εξετάσεις .

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στον Sky ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης.

«Οι βαθμολογίες θα ανακοινωθούν φέτος νωρίτερα αφού αντίστοιχα νωρίτερα έγιναν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις», δήλωσε ο κ. Παπαδομαρκάκης.

Ο κ. Παπαδομαρκάκης αναφέρθηκε και στην προθεσμία που έχουν  οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αντίστοιχα) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο για τα ΑΕΙ ή και παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο (ΠΜΔ) για τα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)  από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Όπως τόνισε ο κωδικός είναι μοναδικός και  δεν θα πρέπει να χαθεί.

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις  φετινές Πανελλαδικές , προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας για την υποβολή ΠΜΔ για μια θέση σε ΙΕΚ.