Παπανικόλας: «Η φωνή μας θα ακουστεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου από την Κέα μέχρι το Καστελλόριζο»

554

Νικηφόρος Παπανικόλας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου: «Η φωνή μας θα ακουστεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου από την Κέα μέχρι το Καστελλόριζο»

Την ανάγκη να περάσει το Νότιο Αιγαίο στον δρόμο της Νέας Εποχής επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νικηφόρος Παπανικόλας κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του και των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου στη Ρόδο, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, παρουσία πολλών κορυφαίων αλλά και νεότερων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Νέα Εποχή» που επέλεξαν να δώσουν τη μάχη από την πρώτη γραμμή του αγώνα και να εκτεθούν ως υποψήφιοι, για να γυρίσει σελίδα το Νότιο Αιγαίο.

«Μας συνδέει ένα κοινό όραμα. Το όραμα της Νέας Εποχής για Ανάπτυξη παντού, Ανάπτυξη για όλους με σεβασμό στον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται Αγώνας, Προσπάθεια και Δουλειά. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι η συμμετοχή και η δυναμική σας παρουσία σήμερα μας δείχνει ότι όλοι εμείς στην παράταξη της “Νέας Εποχής” που εκτεθήκαμε στην κρίση των νησιωτών, πήραμε τη σωστή απόφαση. Την πρώτη μάχη την έχουμε κερδίσει γιατί σήμερα εδώ είμαστε πολλοί, είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε δυνατή φωνή και η φωνή μας αυτή θα ακουστεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, σε όλο το Νότιο Αιγαίο από την Κέα μέχρι το Καστελλόριζο!», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρος Παπανικόλας.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον στόχο για την επόμενη ημέρα, που όπως είπε δεν είναι άλλος από την Ισόνομη και Ισόρροπη Ανάπτυξη των νησιών με ξεχωριστό σχέδιο για το κάθε ένα προσαρμοσμένο τις ανάγκες και στα πλεονεκτήματά του: «Η ισόνομη και ισόρροπη ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από το στρατηγικό σχέδιο που έχουμε για την επόμενη ημέρα στο Νότιο Αιγαίο, επιλύοντας κάθε πρόβλημα και αναδεικνύοντας κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα ξεχωριστά για κάθε νησί μας  με απώτερο στόχο υλοποιώντας νησιωτικές πολιτικές, οι πολίτες που κατοικούν στα νησιά να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας όπως τους αντιμετωπίζει σήμερα η κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας ολοκληρώνοντας την ομιλία του και στη συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.