Παπανικόλας: Ο ένας αμήχανος, οι άλλοι δείχνουν την ανυπαρξία τους στη Ρόδο!

265

Σε επίκαιιρη ανάρτηση του στο Facebook ο Νικηφόρος Παπανικόλας τοποθετείται για τα όσα συμβαίινουν αυτές τις μέρες στη Ρόδο με τους μετανάστες.

Διαβάστε την ανάρττηση

Η Ρόδος εκπέμπει σήμα SOS… Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου ήρθαν οι εικόνες ντροπής με άτυπους καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών να έχουν στηθεί στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη απουσιάζει παντελώς για ακόμη μια φορά, ενώ η Περιφέρεια παρακολουθεί αμήχανα, δηλώνει αναρμόδια και κουνάει το δάχτυλο σε αστυνομία και λιμενικό. Κάπως έτσι η «ναυαρχίδα» του ελληνικού τουρισμού διασύρεται διεθνώς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη νωρίς το απόγευμα στη Βουλή έδειξε να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ δεσμεύτηκε να έρθει τις επόμενες ημέρες στη Ρόδο!

Άραγε τόσο μακριά πέφτει η Ρόδος από την Αθήνα; Πόσο πρέπει να διογκωθεί το πρόβλημα για να ενδιαφερθεί η κυβέρνηση για τα νησιά μας; Ο κόσμος ψήφισε θα μου πείτε. Ο κόσμος όμως θυμάται…και θα ψηφίσει ξανά.