Παπουράς: Η δική μου υποψηφιότητα εκτόξευσε τη συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ!

363

«Η δική μου υποψηφιότητα εκτόξευσε τη συμμετοχή του εκλογικού σώματος. Χαίρομαι γιατί αφύπνισα κόσμο και ανθρώπους που είχαν φανατισμό μαζί μου  ακόμη και  εχθρικά μαζί μου » δήλωσε μεταξύ άλλων στον Sky  ο κ. Αλέκος Παπουράς που διεκδικούσε την θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής.

«Στόχος  μου ήταν πάντα το δυνατό και  ενωμένο ΠΑΣΟΚ . Πάμε δυνατά να ξαναφέρουμε τον ήλιο εκεί που του αξίζει.  Δεν είναι δυνατό η παράταξη να μην είναι ψηλά», δήλωσε ο κ. Αλέκος Παπουράς που θα δώσει και συνέντευξή τύπου για να πει τι θα κάνει και να βάλει τέλος σε διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν.

Σε ερώτηση  για το ποιόν θα ψηφίσει στη διαδικασία ανάδειξης του γραμματέα στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ο κ. Παπουράς δήλωσε:

«Θα παραχωρήσω συνέντευξη τύπου  και εκεί θα γίνουν γνωστά  όλα. Θα μιλήσω για όλους και για όλα.

Όσο για το αν προωθείται άλλο πρόσωπο για τη θέση του Γραμματέα και όχι  ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας που ήρθε πρώτος σε σταυρούς τόνισε:

« Ο λαός ψήφισε τον Νικηφόρο Παπανικόλα. Οι διαδικασίες έγιναν τέλεια και υπήρχε κοσμοσυρροή. Η αιτία είναι γνωστή. Εύχομαι και στις επόμενες διαδικασίες το εκλογικό σώμα του ΠΑΣΟΚ να είναι μεγαλύτερο. Οι σύντροφοι που με ακούν να ξέρουν πως η δική μου υποψηφιότητα εκτόξευσε το εκλογικό σώμα .Χωρίς εμένα υποψήφιο θα ήταν όλα χαλαρά. Χαίρομαι για αυτό. Αφύπνισα κόσμο και αυτό είναι σημαντικό».

Ο κ. Παπουράς ξεκαθάρισε και σήμερα πως δεν θα διεκδικήσει τη θέση του Γραμματέα .

«Εγώ δεν είχα κανένα στέλεχος μαζί μου σε αυτό τον αγώνα που έγινε στις εσωκομματικές εκλογές.  Στον Έμπωνα που ψηφίζουν και τα μέλη από τα Απόλλωνα πήρα μηδέν σταυρούς. Εγώ  δεν κάμπτομαι και τα ξεπουλήματα. Ο στόχος μου ήταν η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ », τόνισε ο κ. Παπουράς  και πρόσθεσε πως είναι οδυνηρό η παράταξη να μην είναι ψηλά μετά τις αλλαγές που έφερε στη χώρα μετά τη μεταπολίτευση.

Ο κ. Παπουράς αναφέρθηκε στον αγώνα που έκανε για να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές.

«Κάναμε λάθη αλλά φτιάξαμε και τόσα πολλά που κανένα κόμμα σε αυτή τη χώρα δεν τα τόλμησε.  Σε συνέντευξη τύπου θα μιλήσω για όλα .  Ο Α Παπουράς πάντα ήταν παλικάρι και θα συνεχίσει  είναι. Άσχετα αν συνεχίζει να εισπράττει ένα απέραντο μπούλιγκ.  Στην διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου γίνεται μνεία για αλληλεγγύη και συντροφικότητα. Δεν εισπράττω τέτοια πράγματα εγώ.  Πορεύομαι μόνος μου. Στις προσυνεδριάσεις ζητούσα να μπει και δεύτερη και τρίτη κάλπη στον Αρχάγγελο για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Δεν ψήφισαν 300 άτομα γιατί δεν μπορούσαν να περιμένουν  σε μια ουρά 80 μέτρων»,  δήλωσε ο κ. Παπουράς.

Σε ερώτηση αν θα διεκδικήσει τη θέση του Γραμματέα  της Νομαρχιακής Επιτροπής δήλωσε δεν συνηθίζει να ανασκευάζει τις δηλώσεις στις οποίες προβαίνει.