Παπουράς : Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα αναμετρηθεί το τζάκι με το λαό

1102

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα στη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ  εξέφρασε μιλώντας στον Sky ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου κ. Αλέξανδρος Παπουράς.

«Κατά 99% θα είμαι υποψήφιος  για τη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ. Μόνο για λόγους υγείας θα μπορούσα να υπαναχωρήσω. Εκτός και αν γίνουν τέρατα και σημεία στις διαδικασίες», δήλωσε

Σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του κ.Νικηφόρου Παπανικόλα για την ίδια θέση δήλωσε : τον κ. Νικηφόρο Παπανικόλα  δήλωσε

«Είναι εξαιρετικός νέος δικηγόρος προέρχεται από  εξαιρετική οικογένεια και θα είναι  δύσκολος συναγωνιστής. Πιστεύω να κυλήσουν ομαλά όλα μέχρι να φθάσουμε στις εκλογές»

Ο κ. Παπουράς χαρακτήρισε ιστορική  ημέρα την 8η Μαΐου γιατί την ημέρα εκείνη το 1981 είχε ατύχημα  ενώ την ίδια ημερομηνία έφυγε απο τη ζωή ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Εξέφρασε όμως  και  τη δυσφορία του γιατί η υφιστάμενη  επιτροπή συνεδρίασε προσφάτως  αλλά  στην συνεδρίαση ήταν ο Νικηφόρος Παπανικόλας αλλά ο ίδιος δεν εκλήθη.

«Υπάρχει έλλειψη στρατηγικής  που πρέπει  να διορθωθεί άμεσα. Οι υποψήφιοι που έχουν εκδηλώσει επιθυμία για τη θέση του Γραμματέα να είναι παρόντες στις συνεδριάσεις. Πρέπει να έχουμε λόγο για τις εκλογές ακόμη και για το πόσες κάλπες θα υπάρχουν », σημείωσε  ο κ. Παπουράς.

«Στον αρχάγγελο εγώ θα ζητήσω δύο κάλπες . Όπου εκτιμάται πως υπάρχουν πληθώρα πολιτών να υπάρχουν περισσότερες κάλπες. Αν υπάρχει πληθώρα πολιτών δεν προλαβαίνει μια κάλπη», είπε .

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αξία το κύρος και την προσωπικότητα του πρώην δημάρχου Ρόδου κ.Γιώργου Γιαννόπουλου.

Σε ερώτηση αν έχει  συνομιλήσει με τους παλαιούς κομματικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ  ο κ.Παπουράς είπε:

«Το όνομα Παπουράς το ανέσυρα μόνος μου εδώ και χρόνια και κάποια στιγμή  έγινα  δήμαρχος . Δεν μπορώ να μπω στη λογική των συμφωνιών.Αυτές τις κάνουν όσοι έχουν αποδεχτεί  πολιτική συναλλαγή».

Ξεκαθάρισε ακόμη πως διεκδικεί  τη θέση του γραμματέα της ΝΕ γιατί έχει άπλετο χρόνο και θέλει να προσφέρει.

«Δεν θέλω  διορισμένε ς θέσεις ούτε  και  χρίσματα  για μετά. Θέλω να βοηθήσω το κίνημα να επανέλθει .Επίσης δεν έχω πρόβλημα να μιλάω.  Για αυτούς  που διοικούν μιλώ. Εγώ  δεν λέω για παράδειγμα   “μανιτάρια” αλλά αναφέρω ονόματα», είπε  κ.Παπουράς και υπογράμμισε πως σε αυτές τις εκλογές θα αναμετρηθεί το … τζάκι με το λαό.