Παρέμβαση ετοιμάζει η ΔΕΕΠ της ΝΔ για την ΑΣΤΕΡ

218

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το θέμα της αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ στη συνεδρίαση της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής Δωδεκανήσου της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία της κ. Εφης Χαραλαμποπούλου χθες.

Στη συνεδρίαση της  ΔΕΕΠ κλήθηκε και παρέστη ο αντιδήμαρχος και επί σειρά πολλών ετών διευθυντής της σχολής κ, Αθανάσιος Στάμος αλλά και ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς που θα συμβάλει στην παρεμβαση για τη αναβάθμιση της δομής.

Ο κ Στάμος ενημέρωσε  τα μέλη για όσα έγιναν στο παρελθόν για την αναβάθμιση της σχολής που παλαιότερα  είχε αποσπάσει διακρίσεις για την  λειτουργία της . Μίλησε για την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της σχολής με προσωπικό και γενικά την ενδυνάμωση της. Αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στην πλήρη υποβάθμιση της.

Τα μέλη άκουσαν τον αντιδήμαρχο και κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων φορέων που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο όπως για παράδειγμα η Ένωση Ξενοδόχων και μπορούν να συμβάλουν στην άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση για την αναβάθμιση της ΑΣΤΕΡ.

Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας  αλλά και για την επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού  κ. Σ Κονταδάκη στη Ρόδο προσεχώς.

Συζήτηση έγινε για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στις γιορτές αλλά και στις επισκέψεις της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ, στα ιδρύματα καθώς  προέχει  η αγάπη η αλληλεγγύη και η στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών.