Παραδίδουν κλειδιά  στο Δήμο Ρόδου  επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς  γιατί τα έσοδα που έχουν δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών.

Ήδη παρέδωσαν κλειδιά δύο εταιρείες με πέντε καταστήματα σε λειτουργία  όπως δήλωσε σήμερα  ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών της περιοχής κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης.

«Υπήρχε  κίνηση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ήταν μη αναμενόμενη. Το πρόβλημα είναι όμως ότι  η κίνηση ενός μήνα δεν μπορεί να κλείσει τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που ήταν ανενεργές σχεδόν 18  μήνες», τόνισε ο κ. Κατσιδώνης.

Το τρέχον χρονικό διάστημα υπάρχει κίνηση στα καταστήματα αλλά  ίσως όχι αυτή που θα έπρεπε για την εποχή τόνισε ο κ Κατσιδώνης.

Οι επιχειρηματίες περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζον για να κάνουν απολογισμό εσόδων και να κινηθούν ανάλογα.

«Δεν σας κρύβω ότι πριν δέκα ημέρες μια επιχείρηση με τρία καταστήματα παρέδωσε τα κλειδιά στο Δήμο Ρόδου. Σύντομα το ίδιο θα κάνει άλλη μια εταιρεία με δύο καταστήματα.Αυτό είναι το δυσάρεστο κομμάτι της δουλειάς μας», τόνισε ο κ. Κατσιδώνης.

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει και συνέχεια ο κ. Κατσιδώνης τόνισε:

«Ελπίζουμε να μην υπάρξει συνέχεια και να είναι οι τελευταίοι που παραδίδουν τα κλειδιά. Δεν σας κρύβω πως η κατάσταση είναι κρίσιμη  όχι μόνο για τους επιχειρηματίες της ΝΕας Αγοράς», τόνισε.

 

 707 total views,  2 views today