Παρουσία του Δημήτρη Μάντζου η συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα

128

Η Επιτροπή εκλογικού αγώνα συγκρότησε το ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Η πρώτη συνεδρίαση της έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Απριλίου, παρουσία του εκπροσώπου τύπου του κόμματος κ. Δ Μάντζου. Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής:

Η πορεία της παράταξής μας εξαρτάται από τις προτεραιότητες του προγραμματικού μας λόγου, από την ενότητα και την συσπείρωση μελών, φίλων και στελεχών και την ετοιμότητά μας. Με πλήρη συσπείρωση προς τον κοινό μας στόχοστον αγώνα που έχουμε μπροστά μας την 21η Μαΐου 2023, συγκροτούμε σε νομαρχιακό επίπεδο την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η οποία αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ του νομού μας. Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 19:00 στη Ρόδο με την παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου.

Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε. Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, ελληνική, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους.

 

Ρόδος, 31Μαρτίου 2023

Για την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Ο Γραμματέας της ΝΕ

Νίκος Μουτσάκης