«Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, αναφερόμενος στην εισαγγελέα Α. Δόγκα, που συγκλόνισε με την αγόρευσή της.

Με λυγμούς έκλαιγε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής αγόρευσης της εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα, στη δίκη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του αδικοχαμένου κοριτσιού από τη Ρόδο.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι την περισσότερη ώρα της αγόρευσης της κ. Δόγκα «έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο».
«Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της Ελένης και εξήγησε ότι η ιδέα να της προσφέρουν λουλούδια ήταν της συζύγου του. Στο ερώτημα αν ένιωσαν δικαιωμένοι από την αγόρευση της Εισαγγελέως, ο κ. Τοπαλούδης απάντησε: «Στιγμιαία δικαίωση και ίσως συμπαράσταση ψυχική» και εξήγησε ότι μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία η δικαστική διαδικασία, αλλά εκείνοι έχουν να βαδίσουν «έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε».

Ο κ. Τοπαλούδης, πρόσθεσε ότι «δυστυχώς τα άτομα, μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά, δεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου». Όπως είπε, περιμένει να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές που υπάρχουν στον Ποινικό Κώδικα, ωστόσο δεν υπάρχει ποινή που πρέπει για τέτοια στυγερά, ειδεχθή εγκλήματα.
«Την Ελένη μας, τη βασάνισαν τη βίασαν και τη δολοφόνησαν έτσι που τη δολοφόνησαν», τόνισε και πρόσθεσε ότι για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια. «Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   TUI: Αυξημένη κατά 10% η μέση τιμή πώλησης των πακέτων για το 2021

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των δύο κατηγορούμενων, τονίζοντας πως μαζί έστησαν το εγκληματικό σχέδιο του βιασμού.

 726 total views,  2 views today