Περίεργες κινήσεις για ανεμογεννήτριες από κει που ξεκίνησε η φωτιά του καλοκαιριού!

119

Μια ανακοίνωση με νόημα εκδόθηκε από τους κατοίκους των Απολλώνων. Ουσιαστικά δείχνει πώς και γιατί είχαμε φωτιές το καλοκαίρι και μάλιστα για μια περιοχή, όπως αναφέρεται που από εκεί ξεκίνησαν…

Η ανακοίνωση των κατοίκων των Απολλώνων

Σχετικά με την εταιρεία που έχει σκοπό να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες-αιολικά -υβριδικά πάρκα, και την μετάβαση ανθρώπων της Αρχαιολογίας, στην τοποθεσία Ιτρυώνας (Πρόποδες του βουνού Προφήτης Ηλίας Ρόδου, κτήση της Κοινότητας Απολλώνων με κατεύθυνση προς περιοχή Λέλος (Απόλλωνα Ρόδου), για να κάνουν την απαιτούμενη αυτοψία για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από αρχαιολογική σε μη, σας ενημερώσουμε ότι η αυτοψία ματαιώθηκε προσωρινά μετά την άρνηση των αρχαιολόγων να μεταβούν για αυτοψία υπό τον φόβο των αντιδράσεων των κατοίκων.

Η εταιρεία όμως πιέζει την αρχαιολογία να προχωρήσει άμεσα στην αυτοψία οπότε είμαστε σε ετοιμότητα για την επόμενη επίσκεψη ή απόπειρα επίσκεψη τους.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή είναι όμορη με το σημείο εκκίνησης της πρόσφατης καταστροφικης πυρκαγιάς , με ότι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας μας.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί το έγκλημα αυτό.