Περίεργη επίθεση δέχτηκε σήμερα η επιτροπή του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων με φωτογραφίσεις σπασμένων καθισμάτων και σχόλια για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται χωρίς όμως να φανερώννται οι βασικοί υπεύθυνοι αλλά και οι λόγοι που το γήπεδο δεν είναι στην καλύτερη  κατάσταση!

Σύμφωνα με τα συγκεντρωμένα στοιχεία η επιτροπή που υπάρχει προσπαθεί να διατηρήσει το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων σε λειτουργική κατάσταση, χωρίς να έχουν ξοδευτεί χρήματα για συντήρηση και πιθανώς ανακαίνιση του. Το συγκεκριμένο γήπεδο συγκεντρώνει καθημερινά δεκάδες παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου και είναι έδρα ομαδων που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Πέραν αυτών, γονείς καθημερινά περνούν ώρες στο συγκεκριμένο γήπεδο περιμένοντας στις προπονήσεις τους νεαρούς αθλητές. Αν τα δημοσιευμένα σχόλια εξυπηρετούν “αντιπολιτευτική διάθεση” είναι ατυχή. Η ουσία είναι πως ΑΜΕΣΑ θα πρέπει να ληφθούν μέτρα και να πέσουν χρήματα πριν θρηνήσουμε θύματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ άλλων και όχι φυσικά των μελών της Επιτροπής διαχείρισης του γηπέδου.

Ο τάπητας είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους. Οι εξέδρες αν και πέρασαν από “λίφτινκ” όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, χρειάζονται άμεσα νέα καθίσματα.

Η προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του γηπέδου είναι υπεράνω δυνατοτήτων και η επίθεση που δέχονται στόχο έχουν άλλα και όχι τα πραγματικά που σχετίζονται με την καλυτέρευση των συνθηκών στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα φεύγουν και πέφτουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για συντηρήσεις ή και κατασκευές γηπέδων: Θα πρέπει να γίνει αλλαγή ρότας. Η πόλη της Ρόδου δεν εξυπηρετείται με τις υποδομές που διαθέτει. Είναι φανερό πως πολιτικά τερτίπια δεν θα πρέπει να γίνονται ή να σχεδιάζονται εις βάρος παιδιών, αθλητών και ομάδων.

Αμεσα θα πρέπει να παρέμβει ο δήμαρχος. Για να πάψουν οι ανεύθυνες αλλά και σκόπιμες κριτικές.

Συντήρηση με ίδια μέσα!

 144 total views,  2 views today