Νομίζω ότι είναι η ώρα να παραδεχθούμε ότι οι ενέργειες της γείτονος,δια του άκρως επικίνδυνου ηγέτη της, ότι δεν αποτελούν απλώς πρόκληση για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, ούτε απλώς πρόκληση για σύγκρουση και επικράτηση του Ισλαμισμού εναντίον του Χριστιανισμού.

Άρθρο του δικηγόρου Νίκου Σαμαρά

Αυτά τα χρησιμοποιεί ως προπέτασμα καπνού και είναι ψευδοιδεολογία για να φανατίζει και εργαλειοποιεί τις μάζες. Εντάσσεται όμως στον ειδικώτερο σχεδιασμό για την επιβολή της κυριαρχίας του στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και στην αποκλειστική από τη Τουρκία κάρπωση του ανεκμετάλλευτου πλούτου της περιοχής.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ είναι η Ελλάδα και οι Ελληνες που προβάλλουν εμπόδιο στα αυθαίρετα παράνομα , ανήθικα και ιμπεριαλιστικά του σχέδια…

Είναι επίσης νομίζω η ώρα οι Ελληνες, λαός ορφανός και “ανάδελφος”, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ απενεργοποιημένους συνήθως όταν κινδυνεύουμε, μόνος όπως σε κάθε μέχρι τούδε προσβολή των κυριαρχικών δικαιωμάτων και ελευθεριών της χώρας μας, να διαμηνύσει με κάθε τρόπο- δια των πολιτικών ταγών της- ότι τα πρωτοφανή και απαράδεκτα καμώματα του Σουλτάνου, είναι και αποτελούν και ως τέτοια τα εκλαμβάνουμε, δηλαδή ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (Casus Belli).

Aς ορθώσουν επιτέλους έμπρακτα το ανάστημα τους άπαντες οι πολιτικοί της Χώρας για την προάσπιση της από τον αλλοπρόσαλλο γείτονα…

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ..!!!

 5,220 total views,  2 views today