Τους εκπροσώπους του τύπου αλλά και τους συνεργάτες του στην Περιφέρεια  ευχαρίστησε σε συνέντευξή τύπου σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Φλεβάρης με αφορμή την έναρξη της νέας θητείας και την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ για τη συνεργασία που είχαμε.  Σε κάθε μήκος και πλάτος της περιφέρειας έγιναν γνωστές οι δράσεις των διευθύνσεων για τις οποίες είχα την ευθύνη και της επιτροπής Περιβάλλοντος», είπε ο κ. Φλεβάρης που ευχαρίστησε και τον περιφερειάρχη για τη θέση που του εμπιστεύθηκε.

Ο κ. Φλεβάρης ευχαρίστησε και τους πολίτες που ψήφισαν την παράταξη και της έδωσαν ακόμη μια θητεία μίλησε για τη  νησιωτικότητα.

«Οι 32 δήμοι του νοτίου Αιγαίου στάθηκαν όρθιοι γιατί είχαν τη στήριξη της ΠΝΑΙ», είπε ο κ. Φλεβάρης που μίλησε για ένα πιο αισιόδοξο ξεκίνημα.

«Νιώθω ικανοποίηση γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες. Όλα τα ζητήματα είναι ταχτοποιημένα . Υπάρχουν μόνο ζητήματα ροής», είπε ο κ. Φλεβάρης.

Σε ερώτηση αν θα έχει κάποια θέση στο νέο σχήμα της Περιφερειακής αρχής τόνισε:

«Είναι δεδομένο ότι ο επικεφαλής εκείνος που ηγείται έχει το απόλυτο δικαίωμα και εκ του νόμου την απόλυτη εξουσία να κρίνει και να επιλέξει ποιους συνεργάτες επιθυμεί. Δημοκρατικά αυτό  καθορίζεται και  από το Σύνταγμα . Ο  Περιφερειάρχης θα κάνει τις επιλογές. Είναι τιμή μου που μετέχω στο Περιφερειακό Συμβούλιο.  Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα . Θα ακολουθήσω τις αποφάσεις του περιφερειάρχη και της παράταξης».

 226 total views,  2 views today