Επαναλειτουργούν και στην περιοχή μας τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων, χωρίς να μπορούν πλέον οι πρώτοι να καθίσουν εντός του χώρου, παρά μόνο για να καταθέσουν τα τυχερά δελτία ή να πληρώσουν λογαριασμούς ΔΕΚΟ.

Μάλιστα όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στον sky ο πράκτορας Τάσος Λυριστής που διατηρεί κατάστημα OPAP στην πόλη της Ρόδου, οι περισσότεροι πελάτες από χθες επισκέπτονται τα πρακτορεία για να πληρώσουν λογαριασμούς, παρά για να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάποιο από τα τυχερά παιχνίδια, ώστε οι καταναλωτές να αποφύγουν π.χ. τις ουρές από κόσμο που σχηματίζονται στη ΔΕΗ για να πληρώσουν το λογαριασμό τους.

Αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια, εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών το Τζόκερ και το ΚΙΝΟ, ενώ διατίθενται και πάλι προς πώληση τα λαχεία, αφού φέτος για πρώτη χρονιά δεν έγιναν κληρώσεις ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε την Πρωτοχρονιά, δεδομένου ότι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παρέμεναν κλειστά.

Ο κ. Λυριστής επισήμανε τέλος ότι η κίνηση παραμένει μειωμένη, αν και το 2020 η Δωδεκάνησος κράτησε τα “πρωτεία” στο τζόγο, παρά την τεράστια πτώση που καταγράφηκε και στην περιοχή μας, όπου η μείωση του τζίρου κινήθηκε από 40% έως και 70-80% για τα περισσότερα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών.

 772 total views,  2 views today