Πλήθος κόσμου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Λέρο

1308

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-03-2019 από τον Δήμο Λέρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και του ΔΟΠΑΙΣΑΠ το Αποκριάτικο Καρναβάλι 2019 στην πλατεία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “ΛΕΡΟΣ” στο Λακκί.

Την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού κήρυξε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης στις 16:30, προλογίζοντας τον κο Έπαρχο, την Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό στους πολίτες και στα παιδιά.

Ο κ. Κόλιας ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για την παρουσία τους, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή με τις οικονομικές υπηρεσίες εξοικονομώντας χρήματα, κατάφερε να διοργανώσει το φετινό καρναβάλι χαρακτηρίζοντάς το ως το καλύτερο όλων των εποχών.

Συνεχίζοντας. ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή, είναι δίπλα στον πολίτη, λέγοντας τους στίχους του σπουδαίου ποιητή μας Γιάννη Ρίτσου: “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαρίστησε την κα Ευαγγέλου Βάσω, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, το Κέντρο Κοινότητας, τον ΔΟΠΑΙΣΑΠ και όλο το προσωπικό από τις υπηρεσίες του Δήμου, την Διοικήτρια και τους Αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου, τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, η οποία ευοδώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευχόμενος καλή Καθαρά Δευτέρα, καλή Σαρακοστή και υποσχόμενος ότι του χρόνου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το καρναβάλι να διεξαχθεί με ακόμα περισσότερα άρματα και συμμετοχές, πάντοτε με τη συνεργασία όλων των φορέων αλλά κυρίως των συμπολιτών μας!