Κλειστά είναι από σήμερα το 2ο και το 3ο Λύκειο Ρόδου στο Καζούλειο και την Καπνοβιομηχανία, αλλά και το τμήμα Γ5 του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου στους Αγίους Αποστόλους, για 14 μέρες, μετά από τα κρούσματα που εμφανίσθηκαν σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς, όπως δήλωσε στον sky ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης.

Επίσης κλειστά είναι από σήμερα με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας όλα τα Λύκεια της Καλύμνου και το Εσπερινό Γυμνάσιο, καθώς και στην Κάρπαθο έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους το Λύκειο Απερίου, το ΕΠΑΛ Καρπάθου και το Γυμνάσιο στην Όλυμπο, επιστρέφοντας στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης.

Τα περιστατικά είναι ανησυχητικά και γίνονται οι ιχνηλατήσεις των επαφών και οι απολυμάνσεις των σχολικών συγκροτημάτων, σχολίασε από την πλευρά του μιλώντας στον sky ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Στράτος Καρίκης. Μάλιστα επισήμανε ότι σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με κινητή ομάδα θα βρίσκεται έξω από το σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας, όπου θα υποβληθούν σε rapid test όλοι οι καθηγητές και μαθητές.

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στην Ακαδημία, επαναλειτουργεί από σήμερα κανονικά, μετά το “λουκέτο” από το κρούσμα που είχε εντοπισθεί σε δασκάλα ενισχυτικής διδασκαλίας.

 1,286 total views,  2 views today