Αλήθεια ποιος θα πρέπει να ντρέπεται; Και ποιος είναι ο …ταλαντούχος που απαντά με τέτοιο τρόπο στα ερωτήματα που τίθενται; Σίγουρα οι ερωτήσεις που ετέθησαν δεν πήραν απαντήσεις εκτός από την γενικόλογη γνωστή φρασεολογία!

Ο κ. Χατζηδιάκος επανέρχεται και ζητά εξηγήσεις… Αναφερόμενος σε φήμες για το αίτημα μελών της δημοτικής πλειοψηφίας να αποχωρήσει ο δήμαρχος από τα καθήκοντα του, ο τέως δήμαρχος ρίχνει την …ιδέα να απαλλαγεί ο τόπος από τις πολιτικές τακτικές του.

Τι αναφέρει ο κ. Χατζηδιάκος στην απάντηση προς τον κ. Καμπουράκη:

Πρέπει να ντρέπεστε και όχι να λυπάστε κ.Καμπουράκη. Άλλωστε οι λέξεις «λύπη» και «ευθύνη» είναι άγνωστες σ΄ εσάς, δεν υπάρχουν στο «λεξιλόγιο» σας.

Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δώσετε απαντήσεις για την παράνομη κυκλοφορία των εγκληματικών απορριμματοφόρων, εγκαλείτε, με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν μόνο τις δικές σας πρακτικές, αυτόν που προνοητικά έσπευσε να αποκαλύψει τα στοιχεία του εγκλήματος και να διασώσει τις αποδείξεις.

«Τυμβωρύχος», δεν είναι αυτός που «πρώτα από όλα και πάνω απ΄ όλα» εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του. Τυμβωρύχος, είναι αυτός που προκάλεσε το έγκλημα και προσπαθεί να αποκρύψει και να εξαφανίσει τα στοιχεία.

Ωστόσο, τα απαγορευμένης κυκλοφορίας απορριμματοφόρα (τεχνολογίας Euro3), χωρίς νόμιμες συμβάσεις, εξακολουθούν και σήμερα την παράνομη και άθλια δραστηριότητά τους, στην πόλη και στα χωριά.

Αλλά γι’ αυτά θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει.

Πριν από αυτό όμως και όσο είναι νωρίς, κ. Καμπουράκη φροντίστε να απαλλάξετε τον τόπο από την επικίνδυνη πολιτική παρουσία σας, όπως έχουν αρχίσει να ζητούν ήδη και συνεργάτες σας.

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος από την παράταξη σας που θα ολοκληρώσει την 4ετία χωρίς να καταστρέψει τη Ρόδο.

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

 519 total views,  2 views today