Προβληματισμένοι είναι οι έμποροι της Ρόδου σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Όπως δήλωσε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Σπανός μόνο την θερινή περίοδο αποδίδει οικονομικά η λειτουργία των καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα
«Πιστεύουμε πως τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική δυνατότητα που διαθέτουν οι καταναλωτές. Έτσι είτε τα καταστήματα λειτουργούν έξι ή επτά ημέρες αν οι καταναλωτές δεν διαθέτουν χρήματα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο», είπε ο κ.Σπανός.
Παρόλα αυτά οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται για τις εκπτώσεις και ελπίζουν ότι θα δουν τις εισπράξεις τους να αυξάνονται.
«Η δυναμικότητα της αγοράς είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο. Με τις εκπτώσεις περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Κάποια καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει τις προσφορές», είπε ο κ. Σπανός.
Ο κ.Σπανός είπε ακόμη ότι εξαιτίας της μακράς διάρκειας της εκπτωτικής περιόδου οι επιχειρηματίες δεν μπορούν να κάνουν μεγάλες εκπτώσεις.
Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι ποσοστά εκπτώσεων της τάξεως των 70% είναι μόνο για ορισμένα είδη. Το μέσο ποσοστό για τις εκπτώσεις κυμαίνεται από 30 ως 40%, είπε ο κ.Σπανός.

 186 total views,  2 views today