Συνεχίζοντας τις ενέργειες για την προβολή της Κω στο διεθνές κοινό και ειδικότερα στο «άνοιγμα» νέων αγορών, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου σε συνεργασία με την MarketingGreece και το ΣΕΤΕ, διοργάνωσε την φιλοξενία δυο Σλοβάκων δημοσιογράφων από τις 03 έως και τις 04 Ιουνίου, για να γνωρίσουν και να παρουσιάσουν το νησί μέσα από τρία αφιερώματα, δύο (2) στα ταξιδιωτικά siteswww.kamkam.eu (30,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και www.dromedar.sk (10,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και ένα (1) στο εβδομαδιαίο περιοδικό Rytmuszivota (κυκλοφορία: 46,000).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο «NATURAPARKVILLAGE» για την φιλοξενία, την ξεναγό κα Ελένη Τοτόμη, το εστιατόριο «AVANTI» στην πόλη της Κω, το εστιατόριο «Ωρομέδων» στη Ζιά, τον κ. Ιωάννη Σακαβάρα από τη εταιρεία «KOSPRIVATETOURS» και τον κ. Νίκο Σουσαφίρη από την εταιρεία «HellenicCoaches» για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Ο Δήμος της Κω όπως πέρυσι, έτσι και φέτος έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών ώστε οι δημοσιογράφοι με την επιστροφή τους να μεταφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τους, τη μοναδική εμπειρία τους στο νησί μας.

 220 total views,  2 views today