Προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από Ryanair και Mouzenidis

1156

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες με στόχο την ενίσχυση της φήμης των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και την ενίσχυση του δικτύου των πτήσεων εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια των νησιών.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προβεί σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair για την διαφημιστική προβολή σε όλα τα ψηφιακά της κανάλια.

Παράλληλα, η συνεργασία περιλαμβάνει τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου για την παραγωγή άρθρων και περιεχομένου που θα προβάλλεται στα αντίστοιχα ΜΜΕ, blogs κλπ.

Τέλος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει συνάψει συνεργασία με το πρακτορείο “Mouzenidis Travel” για την προβολή της Ρόδου τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο  υπό διαμόρφωση πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον όμιλο “Mouzenidis Group” και την αεροπορική εταιρεία Ellinair.