Στην αξιοποίηση των εγκαταστάσεων όπου παλαιότερα λειτουργούσαν οι κατασκηνώσεις στον Προφήτη Ηλία θα προχωρήσει από κοινού με τις εθελοντικές οργανώσεις ο δήμος Ρόδου.

Αυτό προέκυψε από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δήμου Ρόδου παρουσία του αντιδημάρχου κ. Αγαπητού Πάλλα του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Απολλώνων κ. Βασίλη Πιπέρη και εκπροσώπων των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου Ρόδου.

Για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων θα συσταθεί και κοινός φορέας διαχείρισης με μπροστάρη το Δήμο Ρόδου.
Το θέμα θα αποτελέσει πάντως αντικείμενο συζήτησης σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Σε πρώτη φάση θα γίνει έλεγχος στις εγκαταστάσεις γιατί όπως ανέφερε ο κ.Πιπέρης έχουν προκληθεί ζημιές από άγνωστα άτομα.
«Αν υπάρχει συνεργασία και σωστή διαχείριση μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις παρεμβάσεις. Θα συντάξουμε και καταστατικό λειτουργίας της ομάδας διαχείρισης που θα συσταθεί», είπε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

«Οι κατασκηνώσεις είναι σε κακή κατάσταση. Τα μέλη των εθελοντικών ομάδων μπορούν να βοηθήσουν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα τους . Θα καταγραφούν οι ζημιές και θα γίνουν οι αναγκαίες επισκευές.Θέλουμε να γίνει επισκέψιμος ο χώρος», δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Αγαπητός Πάλλας.

 178 total views,  2 views today