Νέα πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ανοιχτών συζητήσεων ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους , με τη συμμετοχή των πολιτών, από τον υπ. Δήμαρχο της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ κ.Στράτο Καρίκη.

Όπως ανακοίνωσε  σε συνέντευξη τύπου, απέστειλε ήδη επιστολή σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους προτείνοντας να πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου με θέμα τις προγραμματικές προτάσεις των υποψηφίων δημάρχων μέχρι τις 15 Απριλίου. Με συντονιστή δημοσιογράφο και με τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήματα στους υποψηφίους.

Πρότεινε επίσης την άμεση σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής, με ένα μέλος από κάθε παράταξη, η οποία θα προσδιορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ανοιχτών συζητήσεων των υποψηφίων δημάρχων και στις άλλες  δημοτικές ενότητες.

Οι 56 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα πρέπει να αξιοποιηθούν παραγωγικά, θα πρέπει να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα να συγκρίνουν προγράμματα και προτάσεις.

Το διάλογο δεν τον θέλουν μόνο όσοι δεν έχουν πρόγραμμα. Μόνο αυτοί που δεν έχουν να προτείνουν τίποτα στους πολίτες της Ρόδου. Μόνο όσοι αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τους πολίτες, να απαντήσουν στα ερωτήματα τους.

Μόνο όσοι κρύβονται και προτιμούν άλλα μέσα και τρόπους για να προσεταιριστούν τους πολίτες.

Μόνο όσοι έχουν κρυφή ατζέντα.

Η ανοιχτή αυτή πρόσκληση είναι προς όλους τους ανθυποψηφίους μου, με την ευχή να την αποδεχτούν.

Δηλώνω επίσης πρόθυμος να συμμετέχω σε οποιαδήποτε άλλη ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία διαλόγου που θα προταθεί από οποιονδήποτε υποψήφιο δήμαρχο αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.’’ τόνισε ο Στράτος Καρίκης.

 118 total views,  2 views today